Викладачі

Катеринич Олег Олександрович


Посада Професор кафедри, директор Державної дослідної станції птахівництва Національної академії аграрних наук України

Вчене звання Старший науковий співробітник

Науковий ступінь Доктор сільськогосподарських наук

Освіта і кваліфікації Вища, Харківський державний педагогічний інститут імені Г.С. Сковороди, біологія та хімія, вчитель

Науковий стаж – 30 років


Google Scholar 

ORCID 

Scopus 

Researchgate 

Знання іноземних мов


Загальні курси


Спецкурси

сумлінний виробник, відповідальний споживач; 


Область наукових інтересів


Наукові гранти та проекти 


Членство у наукових радах та робочих групах 


Стажування, підвищення кваліфікації


Перелік наукових праць 2018-2023 рік

студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації», 19 травня 2022 р.- С.170-172;

Сучасний стан та структура виробництва м’яса різних видів сільськогосподарської птиці в Україні/ The latest basics of agricultural development: collective monograph / Zaitseva I. – etc. – Іnternational Science Group. – Boston : Primedia eLaunch, 2022. P.5-25. Available at : DOI – 10.46299/ISG.2022.MONO.AGRO.2.1.1


Інші наукові публікації



Відзначений почесними нагородами Президії Національної академії аграрних наук України – почесною грамотою,  почесним знаком НААН, почесним знаком 100 років НААН.

Є співавтором нових селекційних досягнень затверджених Міністерством аграрної політики та продовольства України: поєднувані заводські лінії індиків  5 та  6  кросу "Харківський –56 "; порода яєчно-м’ясних курей “Полтавська глиняста”; лінія Г 2 м'ясо-яєчних курей породи плімутрок білий.

Співавтор відроджених українських курей з чорним та зозулястим оперенням,  українських м’ясо-яєчних курей геркулес, в тому числі носіїв гену карликовості.


Участь у телепрограмах: 

https://tsn.ua/video/video-novini/yayechnya-podyaki-istoriya-poryatunku-pogoliv-ya-kurey-u-seli-zabuchchya-na-kiyivschini.html 

https://www.youtube.com/watch?v=N_8spwVXCs0

https://youtu.be/kK8FD1A3_y4  



colmono_ISMA_STU_food_tech_cover.pdf