Запрошуємо до співпраці підприємства, приватні компанії та зацікавлених осіб
На кафедрі розроблено унікальну технологію отримання біологічно активних сполук, збагачених харчовими білками, амінокислотами та мікроелементами, які можуть бути інтегровані до складу функціональних харчових продуктів.
Ми зацікавлені в розробці нових продуктів функціонального призначення, у тому числі:
харчових добавок;
білкових комплексів;
продуктів для дієтичного та спортивного харчування;
спеціалізованого харчування для відновлення після хвороб.
Запрошуємо до співпраці:
харчові виробництва;
фармацевтичні компанії;
аграрні підприємства;
інвесторів;
науково-дослідні установи;
стартапи в галузі біотехнологій.
Особливу увагу ми приділяємо компонентам із молозива великої рогатої худоби. В результаті досліджень нам вдалося:
виділити казеїн, який виступає високоякісним джерелом білка;
поєднати його з хлорогеновою кислотою — поліфенольною сполукою, що має гепатотропну (спрямовану на підтримку здоров’я печінки) та антибактеріальну дію.
Будемо раді обговорити можливості спільних розробок, впровадження технологій, ліцензування та виробничих колаборацій.
Контактна інформація:
( + 380 (50) 402 36 21, e-mail: niibio@karazin.ua )